Onze werkwijze

Wat we het allerliefste doen is jullie verhaal vertalen naar een passende en sfeervolle setting. Of het nu een bruiloft, een diner voor een klein gezelschap, of een gezellig tuinfeest is. Wij zullen de aankleding en de decoratie met liefde en aandacht verzorgen, zodat jullie je daar niet druk over hoeven te maken en op de dag zelf volop kunnen genieten.
Wat wij heel belangrijk vinden in de styling is dat deze bij jullie als persoon past. In de voorbereidingen zullen we hier dus ook uitgebreid bij stilstaan met jullie, zodat we voor jullie een sfeervolle setting kunnen creëren waar je nog lang met een
glimlach op terug kunt kijken.
We beschrijven hieronder kort hoe wij werken, zodat je een beetje een beeld krijgt van wat je mag en kan verwachten.
Benieuwd naar ons werk? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Naar ons portfolio
The Afterparty

Kennismakingsgesprek

Denk je erover om de styling door ons te laten verzorgen? Hartstikke leuk!
Neem contact met ons op zodat we een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen plannen samen. Dit gesprek is bedoeld om met elkaar kennis te maken en jullie wensen te inventariseren. We zullen ook stilstaan bij wie jullie zijn en o.a. wat jullie mooi en belangrijk vinden, zodat we dit in onze styling mee kunnen nemen om tot een kloppend geheel te komen. Na onze kennismaking ontvangen jullie van ons een offerte naar aanleiding van wat we besproken hebben. Dit is een eerste grove beschrijving waarin nog van alles gewijzigd kan worden.

Neem contact met ons op

Locatiebezoek

Zodra we een akkoord hebben op de offerte zullen we samen een locatiebezoek gaan plannen. Zo krijgen we een goed beeld van de locatie, de ruimte en de sfeer. Dit nemen we mee in ons stylingplan.

Blijkt n.a.v. de offerte toch dat het allemaal iets boven het budget raakt? Geen probleem! Er is altijd nog de mogelijkheid om spullen te huren, zodat je toch die gewenste stijl en sfeer neer kunt zetten.

Naar de verhuur

Moodboard & Stylingplan

Na het locatiebezoek gaan we aan de slag met het moodboard en stylingplan. We wisselen ideeën uit, schrappen misschien nog iets of voegen er nog iets aan toe om uiteindelijk tot een mooi stylingplan te komen dat matcht met jullie en jullie wensen.
Dit doen we uiteraard allemaal in overleg.

In de aanloop naar de gelegenheid houden we contact met elkaar en maken we afspraken rondom de op- en afbouw, zodat alles goed verloopt en jullie zorgeloos kunnen gaan genieten!

Plan een kennismakingsgesprek