Even voorstellen...

Neem 2 meiden, ieder hun eigen passie en bedrijf, en zet ze met een stuk taart aan tafel.
De één dol op bloemen in alle geuren en kleuren en de ander een zwak voor geleefde vintage meubels. ‘Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?’

Wat volgde waren 5 jaren waarin we verscheidene projecten samen op ons namen. Van ‘Winter Glow’ (een klein evenement) die we al 3 jaren achtereen organiseren tot verscheidene workshops.
Het ene project een groter succes dan de ander. En toen was daar het moment dat we elkaar troffen bij de voorbereidingen van een bruiloft en we ons beseften hoe leuk we dit vonden om te doen.
Het zaadje was geplant. De naam ‘Karakter’ hadden we al.
Die lag op de plank  voor als we ooit iets samen zouden gaan doen.

In het afgelopen jaar zetten we onze eerste stappen. We sloegen onze handen ineen met nog een paar creatievelingen en deden onze eerste styled shoots.
En toen was daar ineens de eerste ‘real wedding’. Dit lieve aanstaande bruidspaar die ons hun vertrouwen gaven om hun bruiloft te stylen.
Zo mooi en bijzonder om iets te mogen betekenen op zo’n speciale dag. Dit smaakte naar meer!

Daarom hebben we onze passies samengevoegd in dit concept: styling – bloemen – verhuur. Alle ingrediënten om een feest te geven zoals jullie dat willen, wat bij jullie past. Wij gaan voor styling met KARAKTER!

Mariska

Schikken &Zo

Mariska is degene met de passie voor bloemen. Vroeger grote boeketten pinksterbloemen plukken in de weide bij opa en oma, nu al heel wat jaren bloemist met haar eigen bedrijf Schikken &Zo. Gedreven in haar vak en altijd gaan voor kwaliteit. Ze houdt van het buitenleven en is echt een natuurmens.

Sanne

Old Time Favourites

Sanne is degene met een liefde voor vintage en zo is een aantal jaren geleden haar eigen bedrijf Old Time Favourites ontstaan. Ze houdt van verhalen en mooie plaatjes en laat hierin graag haar creativiteit de vrije loop. Met een tikkeltje perfectionisme gaat ze net zo lang door tot het goed voelt.